Vrienden van De Denkerij®

De Club van Duizend

Het belang van een goed netwerk valt niet te onderschatten. In een omgeving van  gelijkgestemden onder het genot van een goede maaltijd, met elkaar spreken over onderwerpen uit de ideeėngeschiedenis! Dat biedt de Sociėteit De Denkerij®.
De bedoeling is dat ieder kwartaal een bijeenkomst wordt georganiseerd met wisselende thema’s. Tenminste twee bijeenkomsten zijn tafelgesprekken tijdens een diner. De overige bijeenkomsten hebben plaats in de ongedwongen sfeer van een Denkcafé.
Bij alle bijeenkomsten worden sprekers uitgenodigd die een lezing geven of anderszins het thema inleiden. Van te voren krijgen de leden van de Sociėteit De Denkerij® de nodige stof aangeboden om zich voor te bereiden op een geanimeerde bijeenkomst.

De kosten voor het lidmaatschap van de Sociėteit De Denkerij® bedragen € 1000 per jaar.  duizend@denkerij.nl

 

Dividend aandeel van De Denkerij™

Het concept van De Denkerij® als een commercieel bedrijf met commerciėle producten is eigenlijk (nog) niet marktconform. Zeker in de aanloopfase heeft het vrienden nodig. De vrienden kopen dividend aandelen van € 100 of € 500 of € 1000 van De Denkerij®. Het aandeel geeft recht op een dividend uitkering die wordt berekend op basis van de helft van de commerciėle winst van het bedrijf. Het dividend kan ook worden afgedragen aan de Handrie Roodbeen Foundation een goed doel dat door De Denkerij® wordt ondersteund. Vrienden komen ook in aanmerking voor speciale vriendenactiviteiten die zullen worden georganiseerd door De Denkerij®.

vrienden@denkerij.nl

Helden van het denken
Helden van het denken